Eerst voelen dan beslissen

De mogelijkheid bestaat om Verbindingen en behandelingen van je keuze eerst te voelen voordat je die aanvraagt.
Dat kan met behulp van de onderstaande afbeelding.


Deze methode is geschikt als je subtiele energieën goed kunt voelen.
Weet je van jezelf dat je deze gevoeligheid niet hebt, dan is het beter om op je intuïtie of je innerlijk weten af te gaan.
Maar proberen kan natuurlijk nooit kwaad!

Hoe ervaar ik een behandeling of Verbinding eerst?

Je kijkt naar de onderstaande afbeelding terwijl je denkt aan de behandeling of Verbinding, die je wilt voelen.
Je kunt ook je hand of vingers boven de foto houden, terwijl je aan de door jou gewenste Verbinding of behandeling denkt.

De afbeelding zal je dan het gevoel geven wat deze behandeling of Verbinding voor jou kan betekenen.

Je kunt op deze manier meerdere behandelingen of Verbindingen na elkaar voelen. Probeer je tussendoor dan wel te ontdoen van de laatste ‘voelervaring’.
 

De energie van elke Verbinding apart kan gevoeld worden met behulp van de verschillende pictogrammen in het Pictogrammen overzicht.

Let op

  • Als je je met behulp van de afbeelding een behandeling of Verbinding ervaart heeft dat geen ontwikkelingsstimulerend of helend effect. De afbeelding kan de behandeling of Verbinding dus niet vervangen.
     
  • Een behandeling die je niet nodig hebt of waar je (nog) niet aan toe bent, kun je niet voelen.
     
  • Je kunt alleen voor jezelf aanvoelen hoe een behandeling of Verbinding van jouw keuze overkomt. Dat kun je niet voor anderen of voor dieren doen.

Hoe is dit mogelijk?

Om het mogelijk te maken om via de bovenstaande afbeelding alle behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project te kunnen voelen, maken we gebruik van het principe dat het deel het geheel vertegenwoordigt.

Dit principe is onder andere aangetoond met behulp van levend-bloedanalyse.
Bij levend-bloedanalyse blijkt dat een druppeltje bloed onder een microscoop zichtbaar op dezelfde wijze reageert als de proefpersoon van wie het druppeltje afkomstig is. Het druppeltje bloed reageert daarbij op beïnvloeding van de proefpersoon en omgekeerd.

Bij deze wederzijdse reactie maakt de afstand tussen de proefpersoon en het druppeltje bloed onder de microscoop niet uit.
Zelfs als de proefpersoon zich aan de andere kant van de wereld bevindt, reageren de bloedcellen zichtbaar als de proefpersoon bijvoorbeeld een mobiele telefoon vasthoudt, of ergens van schrikt.
Lees meer over levend-bloedanalyse.

Het deel blijft dus verbonden met het geheel, zoals ook elke druppel de oceaan vertegenwoordigt.

De afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ werkt volgens dit principe.
We hebben deze afbeelding energetisch verbonden met alle behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project. Hierdoor kun je via deze afbeelding elke behandeling of Verbinding voelen.
De afbeelding vormt dan het deel, waarin je het geheel kunt voelen.

Werkt alleen digitaal

Als je deze foto van de bloem zou uitprinten, zou je de behandelingen en Verbindingen niet via de uitgeprinte foto kunnen voelen. Dit werkt alleen via een digitale afbeelding, dus via de website of een digitale bijlage.

Een afbeelding op papier heeft een lager trillingsgetal en is daardoor niet flexibel genoeg om verbonden te worden met alle behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project.
 

Van elke Verbinding apart is ook een pictogram gemaakt die energetisch verbonden is met deze specifieke Verbinding.
Omdat elk pictogram slechts verbonden is met één Verbinding, is het óók mogelijk om het effect van de betreffende Verbindingen te voelen als je de pictogrammen uitprint op papier.

Behandelingen en Verbindingen op proef

Naast de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ is er nog een tweede mogelijkheid om een behandeling of Verbinding van te voren te voelen.
Je kunt onze  behandelingen en Verbindingen 24 uur gratis op proef ervaren.

Voor advies over behandelingen en Verbindingen kun je mailen naar Bas en Maria. Wij kunnen ook voor jou invoelen en uittesten welke behandeling of Verbinding voor jou het meest geschikt is.
Ook kun je bij ons behandelingen of Verbindingen op proef aanvragen.

Voor Verbindingen kun je ook altijd advies vragen aan één van onze Wholistic en Project Partners.
Onze Partners kunnen jou een behandeling of Verbinding op proef laten ervaren.